Комфорт на кожен день без компромісів зі стилем
Я взагалі не планувала міняти гардероб, але життя підкинуло свої корективи, коли робота стала більш рухливою і дні почали складатися з постійних поїздок, зустрічей і прогулянок пішки.
7 Views

Я взагалі не планувала міняти гардероб, але життя підкинуло свої корективи, коли робота стала більш рухливою і дні почали складатися з постійних поїздок, зустрічей і прогулянок пішки.
У мене був дуже схожий шлях, тільки я прийшла до цього через подорожі та довгі робочі дні, коли сидиш і ходиш майже без перерв. Я зрозуміла, що для мене важливо, щоб одяг не нагадував про себе кожні пів години, не тиснув у талії і не вимагав постійно щось поправляти. Коли вперше спробувала нормальні трикотажні штани з еластичної тканини, це було відчуття полегшення, ніби тіло нарешті може рухатися вільно. Особливо ціную широкий м’який пояс, бо він тримає форму, але не передавлює, навіть якщо носити штани цілий день. З часом я навчилася відрізняти просто зручні речі від тих, що ще й виглядають стильно, і тут багато вирішує крій та деталі. Я не люблю купувати навмання, тому зазвичай дивлюся каталоги, де зрозуміло, як річ сидить у русі, і для цього часто використовую https://luforu.com/katalog/nyz/shtany/trykotazhni-shtany/, бо там легко підібрати щось під різні образи. Мені подобається, що такі штани можна поєднати і з кросівками, і з більш акуратним взуттям, не відчуваючи себе недоречно. З порад можу сказати одне: звертайте увагу на тканину і посадку, бо саме вони визначають, чи буде річ улюбленою, чи пролежить у шафі без діла.